Primul episod din al meu 2019 Challenge – Ce mai citesc azi?

Anul 2019 a venit cu multe rezoluții. În acest articol vă povestesc despre una dintre provocări. Să citesc cel puțin 50 de cărți. Am facut-o publică și în contul de pe Goodreads.

Puțin complicat (cred că altfel nu ar mai fi o provocare) să o duc la bun sfărșit dacă ținem cont de programul zilnic încărcat de la serviciu și care de multe ori depășește cele 8 ore. Dar nu mă plâng. Tot e fain. 😀 Mai sunt încă 337 zile din minunatul 2019.

Am început cu Paznicii Legământului de Tom Egeland. Da, da…ați ghicit. Îmi plac cărțile de ficțiune frumos împletită cu povești fantastice. Arheologie, crime, artefacte, zei, manuscrise și cărți vechi etc.

Paznicii Legământului este un pic mai deosebită. E un fel de Codul lui Da Vinci…dar un pic altceva. Vechiul Testament și Norvegia. Vikingi, acei sălbatici din Țara Zăpezilor – așa cum mai sunt descriși ei în carte.

Prin carte 2019- Paznicii Legamantului
Carte Paznicii Legamantului

Vă las să o descoperiți! Chiar este o care pe care o recomand iubitorilor acestui gen.

Mai multe în poza de mai jos….poate vă tentează 😉. Revin cu detalii din al meu 2019 Challenge.

Și poate îmi recomandați și alte titluri.

6 gânduri despre „Primul episod din al meu 2019 Challenge – Ce mai citesc azi?

Adăugă-le pe ale tale

  1. Salut! Sfatul meu experimentat acesta este. Nu îți seta un număr anumit de cărți pe care trebuie să le citești. Este imposibil să citești 50 de cărți când mai și lucrezi, iar cititul în mijlocurile de transport este o idee proastă. Mai bine puneți scopul să citești 5 cărți bune în decurs de un an și savurază-le din plin. Citește ceea ce vrei să citești. nu ceea ce te sfătuie alții. Este chiar mai bine să îți cumperi cartea. Dacă vezi o carte interesantă pe raftul unei librării, o cercetezi bine, afli mai multe lucuri despre ea și dacă îți place o cumperi. Challengeul e o alegere pentru cei plictisiți de rutină. Adaugă personalitate în ceea ce citești! Cheers.

    Apreciază

  2. Cincizeci de cărți?? Nu ca nu aș putea, dacă m-aș ambitiona, dar mi-e teamă că aș face un amalgam din informațiile citite si nu aș reuși să aprofundez suficient.
    Cât despre recomandări, am realizat că nu se prea potrivesc gusturile cititorilor. Cred că goodreads rămâne cea mai bună cale de alegere.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: